Eebu Start Laskutusohjelma


Eebu Start on helppokäyttöinen pilvipalvelu laskujen tekemiseen, sekä reskontran ja myynnin seurantaan. Voit tehdä nopeasti ammattimaisia laskuja jotka täyttävät arvonlisäverolain vaatimat yleiset laskumerkinnät, kuten laskun päiväys, laskunumero ja veroerittelyt. Omat osoite- ja tilitiedot saat laskuille automaattisesti ja ostajan tiedot tulevat halutessasi asiakasrekisteristä.Contacts
Asiakasrekisteri

Eebu Startilla voit pitää asiakkaittesi yhteystiedot helposti yhdessä paikassa ja pääset tarkistelemaan niitä mistä ja milloin vain. Asiakasrekisteri helpottaa myös laskuttamista kun saat asiakkaan tiedot automaattisesti uusille laskuille. Uusien asiakkaiden tiedot tallentuvat myös laskun teon yhteydessä, jolloin sinun ei tarvitse erikseen luoda niitä asiakasrekisteriin.

Order-book
Tuoterekisteri

Tuoterekisterin avulla voit ylläpitää tuotetietojasi. Tuotteen tiedot voidaan hakea laskuriveille automaattisesti, mikä nopeuttaa laskujen tekoa. Voit myös seurata eniten myytyjä tuotteita.

Letter
Postituspalvelu

Säästä aikaa lähettämällä laskut suoraan järjestelmästä asiakkaillesi. Säästyt laskujen tulostamiselta ja postittamiselta kun järjestelmämme lähettää ne puolestasi.

At
Verkkolaskut

Voit myös lähettää verkkolaskut palvelustamme niille yritysasiakkaille, jotka voivat ja haluavat vastaanottaa laskut sähköisesti. Verkkolasku menee palvelustamme loppuasiakkaan järjestelmään sähköisesti.

Invoice
Käteislaskut

Kun asiakas haluaa maksaa käteisellä tai kortilla, voit tehdä siitä käteislaskun ja tulostaa kuitin asiakkaalle.

Invoice
Hyvityslaskut

Hyvityslaskuilla voit korjata virheelliset tai aiheettomat laskut kokonaisuudessaan tai osittain.

Letter
Maksumuistutukset

Joskus asiakkaita tarvitsee muistuttaa laskuistaan. Järjestelmämme pitää kirjaa lähetetyistä muistutusten määrästä ja pysyt näin perillä laskun tilasta.

Script
Suoritukset

Kun lisäät laskuille suoritukset asiakkaiden maksujen jälkeen, voit seurata avoimien laskujen määrää helposti ja näet mitkä laskut on maksettu, sekä mitkä ovat vielä maksamatta. Voit myös hakea viitesuoritukset verkkopankistasi ja tuoda ne palveluumme ja näin reskontran seuranta automatisoituu, sekä virheiden mahdollisuus pienenee.

Invoice
Laskuerät ja laskujen kopiointi

Jos sinun tarvitsee lähettää samanlainen lasku usealle asiakkaalle, se onnistuu kätevästi laskuerä-toiminnolla. Sen avulla voit ottaa kopion laskusta tietylle asiakasryhmälle. esim jäsen- tai vastikemaksut hoituvat näin todella nopeasti.

Data
Vienti kirjanpitoon

Palvelussamme on sopiva vienti useisiin kirjanpidon järjestelmiin mikä helpottaa tilitoimiston kanssa asiointia. Kirjanpitäjä voi hakea tositeaineiston suoraan palvelustamme ja näin säästytään manuaaliselta tositteiden syöttämiseltä mikä tehostaa asiointia tilitoimiston kanssa.